Bij AMC parts ben je aan het juiste adres

 

AMC parts is dé specialist op vlak van carrosserie onderdelen voor de opbouw van trailers, vracht- en bestelwagens, hydraulische componenten, toebehoren autolaadkranen, verlichting, materiaalkoffers, snij-, boor- en slijpmateriaal alsook werkmateriaal voor diverse sectoren.

Eén grote familie waar je alles onder één dak vindt

AMC parts is jong en dynamisch bedrijf. Toch hebben we heel wat ervaring op de teller. Samen met ALUMAC construct (opbouw en inrichting vracht- en bestelwagens) en ASTEMAC (trailers, containers & spuitwerk) vormen wij 1 sterke, familiale groep. We zijn geen eendagsvlieg. Lang voor onze shop de deuren opende, stonden wij onze collega’s bij ALUMAC construct en ASTEMAC bij in het integrale magazijnbeheer van alle materialen die zij nodig hebben. Dit is op vandaag nog steeds het geval. In deze video maak je kennis met onze ganse familie.

Onze roots en manier van werken heeft heel wat voordelen voor jou:

 

  • Je koopt rechtstreeks bij specialisten met heel wat vakkennis en praktijkervaring. Wij begrijpen jouw noden, spreken jouw taal en bieden waar nodig technisch advies. De klantgerichtheid waarmee ALUMAC construct zijn goede reputatie opbouwde, mag je ook bij AMC parts verwachten.
  • Dankzij de samenwerking met ALUMAC construct en ASTEMAC zit het zoeken naar de meest geschikte oplossing aan de scherpste prijs in ons DNA. Zelf hoef je de markt niet af te schuimen naar de meest interessante deal of het beste product. De alertheid van onze aankopers resulteert in een assortiment dat continu geoptimaliseerd wordt.
  • Dankzij onze grote afnamevolumes, breed netwerk en goede relatie met onze toeleveranciers kunnen we snel schakelen en zijn we uiterst flexibel. Bovendien hebben we een ruim assortiment op stock. Ook voor jou toegankelijk en direct beschikbaar. Zowel voor afhaling in onze shop als levering ter plaatse.
  • Als familiale groep bieden wij alles onder 1 dak. We hechten bovendien veel belang aan een goede relatie met onze medewerkers, partners en klanten. Van ons mag je heldere, open en eerlijke communicatie verwachten. Dit zorgt voor een aangename sfeer en resulteert in heel wat tevreden klanten.

Snel en vakkundig geholpen dankzij onze ervaren medewerkers. Zij staan dagelijks voor jou klaar met technisch advies.

Zowel professionals als particulieren zijn welkom in onze shop. We zijn bereikbaar via mail, telefoon én WhatsApp!

Bij AMC parts vind je een immens breed assortiment professionele producten en top merken aan scherpe prijzen.

Waarom kiezen voor AMC parts.

Elke dag gaan wij tot het uiterste om onze klanten maximaal te ontzorgen en onmiddellijk te helpen met een breed aanbod kwalitatieve producten en professioneel advies.

Kennis

AMC parts is het resultaat van jarenlange ervaring in carrosseriebouw voor diverse sectoren. Kennis die we graag delen.

w

Persoonlijk advies

Onze klantgerichte medewerkers staan paraat met raad en daad. Snel antwoord en een no nonsense aanpak. Dat is AMC parts.

Rechtstreeks kopen

Bij AMC parts koop je kwaliteit. Rechtstreeks. Aan scherpe prijzen. Het grootste deel van ons aanbod is direct beschikbaar. Makkelijk en snel!

One stop - one shop

Eén aanspreekpunt, één factuur, héél wat expertise en oneindig veel producten. Allemaal op 1 plaats. Handiger kan niet!

QUOTE

Medewerker aan het woord

Expertise in combinatie met gemak. Onze klanten krijgen rechtstreeks toegang tot een immens aanbod professionele artikelen. Direct beschikbaar aan scherpe prijzen. Wij garanderen dagelijkse optimalisatie op basis van praktijkervaring. Wat wil je nog meer?

KLANTGETUIGENISSEN

Wat klanten vertellen over AMC parts

Betrouwbaar. Kwaliteit. Snel. Flexibel. Alles op 1 plaats. Slechts enkele redenen waarom klanten voor ons kiezen. Doordat wij deel uitmaken van een groep kunnen wij snel schakelen. Mede dankzij de sterke reputatie van ALUMAC construct bouwde AMC parts op korte tijd een trouw klantenbestand uit.

“Kwaliteit aan scherpe prijzen.”

“AMC parts doet regelmatig interessante acties. Wij kochten handige materiaalkoffers in promotie. Top kwaliteit aan een scherpe prijs én snelle service.”

Maxim & Bryan
zaakvoerders Zinkwerken Lefever

“Snel geholpen, professioneel team.”

“Vlotte bediening door een professioneel team. Offertes worden snel opgemaakt en bezorgd. En bovendien zijn de prijzen concurrentieel.”

Geert
zaakvoerder Neegro

“Groot aanbod en vlotte afhandeling.”

“Wij doen vaak beroep op AMC parts en zijn heel tevreden over de samenwerking. Het ruime aanbod en de vlotte afhandeling zijn maar enkele pluspunten.”

Danny
zaakvoerder Zaniboo

“Top service door competente mensen.”

“Ik kan alleen maar beamen dat de service van AMC parts top is. We worden altijd door compentente medewerkers op een vlotte en vriendelijke manier geholpen.”

Geert
zaakvoerder Groep Demets