Ons team experten & adviseurs

 

Hulp nodig? Schakel één van onze ervaren medewerkers in. Dagelijks staan zij zowel professionals als particulieren bij met raad en daad. Ze maken je met plezier wegwijs in ons gigantisch aanbod en geven technisch advies op maat van wat jij zoekt.

Conraad

Jong, dynamisch en hands-on

Geen woorden maar daden. Dat is Conraad. Jij vraagt, hij draait. Zoals velen het graag hebben. Dankzij Conraad kunnen klanten heel wat artikelen onmiddellijk bij ons afhalen of ter plaatse laten leveren. Hij zorgt ervoor dat ons magazijnbeheer vlekkenloos verloopt zodat we onze klanten een vlotte service kunnen garanderen.

📩 MAIL: conraad@amc-parts.be

 

Tom

Maximale betrokkenheid met oog op tevreden klanten

Tom in 2 woorden? Oplossings- en klantgericht. Zijn oprechte interesse en voeling met verschillende sectoren maakt van hem de ideale man om klanten te adviseren en aan het juiste artikel te helpen, ter plaatse in onze shop of vanop afstand. Hij draagt bij aan de hoge servicegraad waarvoor AMC parts gekend is.

📩 MAIL: tom@amc-parts.be

 

Jeroen

Gedreven en goed georganiseerd

Efficiëntie. Zo kunnen we Jeroen het best samenvatten. Hij is onze getting-things-done man die zorgt voor een goede flow en de perfecte organisatie van ons magazijn. Als teamplayer schiet hij graag ter hulp. Dankzij hem gaat het vooruit en heb jij als klant snel toegang tot het gewenste product.

📩 MAIL: jeroen@amc-parts.be

 

Davy

De perfecte schakel achter de schermen

Enthousiaste werkmakker met kennis van zaken. Dat is Davy. Dankzij hem loopt onze interne organisatie op wieltjes. Hij runt ons intern magazijn met de grootste zorg en neemt leveringen in ontvangst. Bovendien voorziet hij de collega’s bij ons moederbedrijf ALUMAC construct van de geschikte stukken voor elke opbouw.

📩 MAIL: davy@amc-parts.be

Pascal

Vakkennis op basis van praktijkervaring

Pascal bouwde doorheen de jaren heel wat kennis op in de vrachtwagensector en bij ons moederbedrijf ALUMAC construct waar hij verantwoordelijk is voor niet-hydraulische herstellingen en alle garanties m.b.t. HIAB. Zijn expertise op vlak van vrachtwagenopbouw en laadkranen is van onschatbare waarde.

📩 MAIL: pascal.dermaut@alumac.be

 

QUOTE

Medewerker aan het woord

Klanten houden van de joviale sfeer en onze no nonsense stijl. Zowel particulier als professional kan bij ons terecht. Ter plaatse in onze shop, via mail, telefoon én zelfs WhatsApp. Het gemak van de klant staat centraal.