Ons team experten & adviseurs

 

Hulp nodig? Schakel één van onze ervaren medewerkers in. Dagelijks staan zij zowel professionals als particulieren bij met raad en daad. Ze maken je met plezier wegwijs in ons gigantisch aanbod en geven technisch advies op maat van wat jij zoekt.

Kevin

Vakkennis op basis van praktijkervaring

Onze rots in de branding. Kevin maakt al 10 jaar deel uit van ons hecht team. Hij bouwde heel wat kennis op bij ons moederbedrijf ALUMAC construct waar hij meerdere jaren instond voor het magazijnbeheer. Zijn expertise op vlak van vrachtwagenopbouw, laadkranen, hydraulica en gereedschappen is van onschatbare waarde.

📱 KEVIN: 0490 42 92 35

📩 MAIL: kevin@amc-parts.be

 

Conraad

Jong, dynamisch en hands-on

Geen woorden maar daden. Dat is Conraad. Jij vraagt, hij draait. Zoals velen het graag hebben. Dankzij Conraad kunnen klanten heel wat artikelen onmiddellijk bij ons afhalen of ter plaatse laten leveren. Hij zorgt ervoor dat ons magazijnbeheer vlekkenloos verloopt zodat we onze klanten een vlotte service kunnen garanderen.

📱 CONRAAD: 0499 90 78 74

📩 MAIL: conraad@amc-parts.be

 

Tom

Maximale betrokkenheid met oog op tevreden klanten

Tom in 2 woorden? Oplossings- en klantgericht. Zijn oprechte interesse en voeling met verschillende sectoren maakt van hem de ideale man om klanten te adviseren en aan het juiste artikel te helpen, ter plaatse in onze shop of vanop afstand. Hij draagt bij aan de hoge servicegraad waarvoor AMC parts gekend is.

📱 TOM: 0476 98 35 62

📩 MAIL: tom@amc-parts.be

 

Jeroen

Gedreven en goed georganiseerd

Efficiëntie. Zo kunnen we Jeroen het best samenvatten. Hij is onze getting-things-done man die zorgt voor een goede flow en de perfecte organisatie van ons magazijn. Als teamplayer schiet hij graag ter hulp. Dankzij hem gaat het vooruit en heb jij als klant snel toegang tot het gewenste product.

📱 JEROEN: 0499 90 78 74

📩 MAIL: jeroen@amc-parts.be

 

Faye

Direct geholpen mét de glimlach

Als je een vriendelijk gezicht spot aan onze balie dan is dat Faye. Als zelfzekere jonge dame staat zij goed haar mannetje tussen de collega’s. Ze is jouw directe (telefoon- en hulp)lijn, wijst je de weg in onze shop en haalt er met plezier de geschikte collega bij voor specifiek advies.

📱 FAYE: 056 28 01 07

📩 MAIL FAYE: info@amc-parts.be

 

QUOTE

Medewerker aan het woord

Klanten houden van de joviale sfeer en onze no nonsense stijl. Zowel particulier als professional kan bij ons terecht. Ter plaatse in onze shop, via mail, telefoon én zelfs WhatsApp. Het gemak van de klant staat centraal.