accessoires

Ga naar downloads en ontdek onze catalogi.

Bij AMC parts vind je enorm breed assortiment gespecialiseerde producten, inclusief allerhande ‘accessoires’. Of het nu gaat over het opdrijven van jouw efficiëntie, het verbeteren van jouw veiligheid of extra uitrustingen en onderdelen voor jouw voertuig.

 

Wij bieden een nagenoeg oneindige keuze aan artikelen:

  • Op vlak van ladingzekering hebben wij alles wat je nodig hebt om je lading extra goed vast te maken en te beveiligen: riemen , telescoop- en stuwstangen, spanbanden, bindrails, vloerhaken en -rails, draagbalken, cargoplanken, kettingen op maat gemaakt met spanner volledig volgens de wens van de klant, …
  • Kwalitatieve en gekeurde hef- en hijsmaterialen voor allerhande doeleinden en diverse tonnages, alsook een breed assortiment winches. Als verdeler van het gerenommeerde merk Novawinch kan je bij ons terecht voor hijs-, elektrische en hydraulische lieren alsook alle bijhorende accessoires.
  • Ladders in diverse maten: telescopisch, openklapbaar of een combinatie.
  • Aanvullende uitrustingen en onderdelen voor je voertuig zoals oprijrampen, bagagedragers, spoilers, batterijen, startboosters, olie-, lucht- en brandstoffilters, … maar ook alles voor de inrichting.
  • Handige kunststof opbergboxen en -bakken voor een goede organisatie en om je materiaal efficiënt te kunnen verplaatsen.
  • Alle mogelijke technische sprays en verschillende types olie in diverse maateenheden. Ook AdBlue, gaande van 5 liter bidons tot IBC containers van 1000 liter.
  • Tot en met mondmaskers, handgels of andere ontsmettings- en reinigingsmiddelen.

 

Diverse merken

Onze aankopers voelen zich als een vis in het water tussen de vele merken die wij verdelen. Tijdens de selectie van de geschikte partner(s) voor elk type product gaan wij niet over 1 nacht ijs. Dit gebeurt zorgvuldig en op basis van heel wat praktijkervaring. Zo werken wij voor de lieren met Novawinch. Onze opbergboxen zijn van Plastibac. Q-Tech en Mobietech genieten onze voorkeur op vlak van bagagedragers. En zo kunnen we nog even doorgaan. Door onze goede relatie met een breed netwerk aan toeleveranciers en de hoge volumes die we afnemen doordat we ook instaan voor het magazijnbeheer van ALUMAC construct en ASTEMAC, kunnen wij kort op de bal spelen. Het grootste deel is onmiddellijk beschikbaar in ons magazijn. Is dat niet het geval dan is een supersnelle levering binnen enkele uren vaak mogelijk waardoor er zo goed als geen wachttijden zijn.

 

Advies met de glimlach

Doorheen de jaren bouwden onze medewerkers heel wat specifieke productkennis op. Zoek je iets specifiek? Ze begeleiden jou met plezier doorheen ons uitgebreid assortiment naar het product dat jij nodig hebt. Makkelijk en efficiënt. Kom langs of neem contact en vertrouw op hun expertise.

 

Samengevat: AMC parts dat is jouw one-stop-shop voor alle accessoires die je maar kunt bedenken!

 

WINTER actie:
15% korting op alle Powerslave startboosters

Regelmatig geniet je bij AMC parts van een uitzonderlijke actie. Tot eind februari zetten we ons onze Powerslave startboosters in promotie: 15% korting* op ons volledig aanbod! 💪 Bijzonder handig als jouw materiaal af en toe last heeft van de kou: met onze boosters van het merk Powerslave krijg je jouw voertuig of machine direct terug aan de praat 🪫🔋 Powerslave is 100% Belgisch, veilig, gekend voor zijn kwaliteit en zéér lange levensduur. Onze boosters zijn verkrijgbaar in 12V – 24V en 12/24V combinatie.
Meer info? In onze catalogus vind je een volledig overzicht van ons assortiment boosters inclusief alle technische specificaties. Klik hier voor meer info over onze actie of contacteer ons.
(*) actie geldig t.e.m. 29/02/24

Zoek je naast accessoires ook opbouw artikelen, hydraulische componenten, toebehoren voor jouw autolaadkraan, een materiaalkoffer, verlichting, werkmateriaal, snij-, boor- of slijpmateriaal? De kans is groot dat je het bij AMC parts vindt.

IN ONS GAMMA

✔︎ oprijrampen

✔︎ bagagedragers

✔︎ spoilers

✔︎ olie-, lucht- en brandstoffilters

✔︎ AdBlue reservoirs

✔︎ technische sprays

✔︎ batterijen

✔︎ ladingzekering

✔︎ lieren

✔︎ opbergbakken en -boxen

✔︎ mondmaskers en ontsmetting

✔︎ …

Wil je meer info over ons aanbod?

Heb je vragen over een bepaald product, zoek je een specifiek artikel of merk? 

Onze catalogi: