autolaadkraan toebehoren

Ga naar downloads en ontdek onze catalogi.

Ons moederbedrijf ALUMAC construct is een naam op vlak van hydraulische autolaadkranen. Ze zijn een fundamenteel onderdeel van hun totaalaanbod op vlak van vrachtwagenopbouw. Aangezien wij met AMC parts instaan voor hun magazijnbeheer voelen we ons als een vis in het water als het gaat over de onderdelen en toebehoren van autolaadkranen. Je kan alles rechtstreeks bij ons aankopen. Handig en snel!

 

Met advies én direct beschikbaar

Wie in de bouw- of transportsector werkt, zoekt vaak handige hulpstukken voor zijn laadkraan. Denk aan grijpers, pallethaken, rotatoren, links, … Doordat wij dagelijks klanten uit diverse sectoren bijstaan, kunnen wij jou perfect adviseren omtrent de beste, meest geschikte en praktische oplossingen op maat van jouw wensen en activiteiten.

Zijn er onderdelen van jouw autolaadkraan aan vervanging toe? Ook hiervoor kan je bij AMC parts terecht. Wij hebben alle essentiële stukken op stock, een ruim assortiment is onmiddellijk beschikbaar. Snel een specifiek artikel nodig? Kans is groot dat je het bij ons vindt. Geen sprake van tijdverlies. Je kan meteen terug aan de slag.

 

Diverse merken

Naast ons hoofdmerk HIAB kan je bij ons onderdelen verkrijgen van alle gangbare autolaadkraan merken: EFFER, Fassi, Palfinger, Atlas, MKG, Hyva, HMF, …

Kortom: voor alle toebehoren en onderdelen van autolaadkranen is AMC parts the place to be. Alleen voor de autolaadkraan zelf verwijzen we door naar ALUMAC construct.

 

Zoek je naast toebehoren voor jouw autolaadkraan ook opbouw artikelen, hydraulische componenten, een materiaalkoffer, verlichting, werkmateriaal, snij-, boor- of slijpmateriaal of een ander accessoire? De kans is groot dat je het bij AMC parts vindt.

IN ONS GAMMA

✔︎ grijpers

✔︎ pallethaken

✔︎ rotatoren

✔︎ links

✔︎ onderdelen diverse merken (HIAB, EFFER en andere)

✔︎ …

Wil je meer info over ons aanbod?

Heb je vragen over een bepaald product, zoek je een specifiek artikel of merk? 

Onze catalogi: