opbouw artikelen

AMC parts staat reeds vele jaren in voor het magazijnbeheer van zijn zusterbedrijven ALUMAC construct (opbouw en inrichting vracht- en bestelwagens) en ASTEMAC (containers – trailers – spuitwerk). Zo bouwden we een jarenlange expertise op in dit vakgebied en hebben we een immens stock aanbod aan carrosserie onderdelen en opbouw artikelen voor trailers, vracht- en bestelwagens.

Bij AMC parts vind je alle soorten scharnieren, sluitingen en hendels, maar ook deurhouders, trappen en opstaptredes. Je kan bij ons terecht voor een ruim assortiment elektriciteit. En daar stopt het niet. Trekhaken, gasdrukveren, stootrubbers, … je vindt het allemaal bij ons. Ook oplossingen die essentieel zijn voor jouw veiligheid en het vastmaken van jouw lading. Denk hierbij aan signalisatie, dakdragers, zeilspanners en nog veel meer.

 

Wisselstukken

AMC parts heeft heel wat wisselstukken op stock van alle vracht- en bestelwagenmerken. Producten die we niet in voorraad hebben, bestellen we onmiddellijk. Door ons breed netwerk en goede relatie met verschillende toeleveranciers garanderen wij een snelle levering. Ook alle nodige onderdelen voor professionele carrosserieherstellers behoren tot ons aanbod.

 

Inrichting

Ons gamma omvat ook toebehoren voor de inrichting van jouw voertuig. Denk aan aluminium traanplaten – volledig op maat – die jouw laadruimte extra duurzaam maken en makkelijk te reinigen. Of een werkbank met bankschroef of andere werktools geïntegreerd, handige opbergboxen en -rekken, materiaalkoffers, stroomgroep, compressor, AdBlue reservoir of extra brandstoftank.

Besteed je de inrichting liever uit? Dan kan je terecht bij de vakmannen van ALUMAC construct om jouw volledige voertuig uit te rusten. Reken op ons advies om jou te begeleiden naar een optimaal resultaat zodat je goed georganiseerd bent.

 

Ladingzekering

De aandacht voor ladingsbeveiliging nam de voorbije jaren een hoge vlucht. Controles werden opgevoerd. Zorg dat je voldoet aan de wettelijke normen en vermijd zware boetes. Bij AMC parts vind je een ruime voorraad verankeringsoplossingen voor diverse voertuigtypes: van container en kipper tot gesloten laadkast. We bieden heel wat verankeringsmogelijkheden voor jouw lading: bindrails, vloerhaken, vloerrails of een combinatie. Niet alleen transporteurs en verhuisfirma’s, maar ook tal van andere professionals zoals aannemers, schrijnwerkers, elektriciens en loodgieters doen een beroep op onze expertise en gespecialiseerde producten.

 

Standaard producten maar ook maatwerk: het beste van 2 werelden

Zowel standaard artikelen als op maat gemaakte constructies behoren tot de mogelijkheden. Je kan het niet gek genoeg bedenken, AMC parts maakt het op maat voor jou. De slogan van zusterbedrijven ALUMAC construct en ASTEMAC luidt ‘ijzersterk in maatwerk’. Hun expertise in constructies op maat vertaalt zich ook bij AMC parts in specifieke knowhow op dit gebied. Dus … vind je niet wat je zoekt? Doe beroep op ons vakmanschap voor een oplossing op maat.

 

Ben je naast opbouw artikelen op zoek naar hydraulische componenten, toebehoren voor jouw autolaadkraan, een materiaalkoffer, verlichting, werkmateriaal, snij-, boor- of slijpmateriaal of een ander accessoire? De kans is groot dat je het bij AMC parts vindt.

IN ONS GAMMA

✔︎ scharnieren

✔︎ sluitingen

✔︎ gasdrukveren

✔︎ spatborden

✔︎ signalisatie

✔︎ stootrubbers

✔︎ zeilspanners

✔︎ dakdragers

✔︎ trekhaken

✔︎ assortiment elektriciteit

✔︎ aluminium profielen

✔︎ …

Wil je meer info over ons aanbod?

Heb je vragen over een bepaald onderdeel, zoek je een specifiek artikel of merk?