Ontdek alle promoties en nieuwtjes

 

De aankopers van AMC parts houden de markt met argusogen in de gaten en onderhandelen de beste condities bij onze partners. Maandelijks hebben wij een specifieke promotie en regelmatig zijn er eenmalige aanbiedingen. Check hieronder al onze nieuwtjes en acties.

In de kijker

Of het nu gaat over carrosserie onderdelen voor trailers, vracht- of bestelwagens, hydraulische componenten, materiaalkoffers, toebehoren voor autolaadkranen, verlichting, werkmateriaal, snij-, boor, of slijpmateriaal of accessoires. Bij AMC parts vind je een immens aanbod artikelen aan de scherpste prijzen. Bovendien zijn er altijd interessante acties.

Matexpo actie: sets kettingen en spanners aan actieprijzen promo september '23 AMC parts

MATEXPO-actie op ladingzekering

In september zetten we ons assortiment ladingzekering in de kijker: naar aanleiding van MATEXPO stelden we o.b.v. ons assortiment hef-, hijs- en spanmateriaal 4 sets kettingen & spanners samen aan een extra voordelige actieprijs💥
• Set 1 voor 345€: kettingspanner 8mm + spanketting 8mm lengte 2 meter
• Set 2 voor 360€: kettingspanner 8mm + spanketting 8mm lengte 3 meter
• Set 3 voor 435€: kettingspanner 10mm + spanketting 10mm lengte 2 meter
• Set 4 voor 450€
: kettingspanner 10mm + spanketting 10mm lengte 3 meter

Klik hier voor onze cataloog en een volledig overzicht van ons aanbod ladingzekering.
Contacteer ons voor meer info of bestel meteen.

AMC blijft open in juli en augustus

Veiligheid voor alles, ook onderweg

Vaak onderweg met een lading? Maak die dan goed vast met het juiste hijs- en spanmateriaal. Dat is veiliger voor jezelf en andere weggebruikers en je vermijdt boetes. Bij AMC parts vind je allerhande hijsmateriaal. Bovendien kunnen we alles volledig op maat maken in ons eigen atelier volgens de noden van de klant. Alle hijsmaterialen hebben het CE label & CE attest. Onze makkers adviseren je graag in verband met het correcte materiaal op basis van jouw specifieke situatie.
Klik hier voor onze cataloog hijs- en spanmateriaal of contacteer ons voor meer info.


Bezoek AMC parts tijdens MATEXPO: stand R39

Geslaagde MATEXPO editie

AMC parts, ALUMAC construct, ASTEMAC en CTTS waren van 6 tot en met 10 september samen aanwezig op MATEXPO in Kortrijk XPO! Het werd een warme én meer dan geslaagde editie waar men met ons volledig aanbod kon kennismaken.
Ben je er niet geraakt? Op onze Facebook of Instagram pagina kan je nog steeds de sfeer opsnuiven. En uiteraard kan je ook altijd persoonlijk komen kennismaken in onze toolshop te Kortrijk!

Bereikbaar via WhatsApp

Vragen over een onderdeel of meer informatie over een artikel? Vanaf nu zijn we ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur ons een bericht op +32 56 28 01 07 en we helpen je snel verder, makkelijk!

Volg ons op Facebook

Als eerste op de hoogte van tijdelijke acties en eenmalige aanbiedingen? Wie ons volgt op Facebook krijgt als eerste onze laatste nieuwtjes.

Cadeaubon

Zoek je een origineel geschenk? Geef een cadeaubon van AMC parts.

Waarom kiezen voor AMC parts.

Elke dag gaan wij tot het uiterste om onze klanten maximaal te ontzorgen en onmiddellijk te helpen met een breed aanbod kwalitatieve producten en professioneel advies.

Kennis

AMC parts is het resultaat van jarenlange ervaring in carrosseriebouw voor diverse sectoren. Kennis die we graag delen.

w

Persoonlijk advies

Onze klantgerichte medewerkers staan paraat met raad en daad. Snel antwoord en een no nonsense aanpak. Dat is AMC parts.

Rechtstreeks kopen

Bij AMC parts koop je kwaliteit. Rechtstreeks. Aan scherpe prijzen. Het grootste deel van ons aanbod is direct beschikbaar. Makkelijk en snel!

One stop - one shop

Eén aanspreekpunt, één factuur, héél wat expertise en oneindig veel producten. Allemaal op 1 plaats. Handiger kan niet!

QUOTE

Medewerker aan het woord

Bij AMC parts vallen er altijd interessante deals te rapen. Onze klanten zijn helemaal weg van onze acties. Wie inschrijft op onze nieuwsbrief of ons volgt op Facebook is hierover als eerste op de hoogte.