Ontdek alle promoties en nieuwtjes

 

De aankopers van AMC parts houden de markt met argusogen in de gaten en onderhandelen de beste condities bij onze partners. Maandelijks hebben wij een specifieke promotie en regelmatig zijn er eenmalige aanbiedingen. Check hieronder al onze nieuwtjes en acties.

In de kijker

Of het nu gaat over carrosserie onderdelen voor trailers, vracht- of bestelwagens, hydraulische componenten, materiaalkoffers, toebehoren voor autolaadkranen, verlichting, werkmateriaal, snij-, boor, of slijpmateriaal of accessoires. Bij AMC parts vind je een immens aanbod artikelen aan de scherpste prijzen. Bovendien zijn er altijd interessante acties.

Actie november: 10% korting op volledig Metabo assortiment

Actie november op Metabo

Deze maand zetten we een merk uit ons assortiment werkmateriaal in de kijker. November wordt bij AMC parts Metabovember met 10% korting op het volledige assortiment Metabo werkmateriaal! Tot en met eind november koop je alle producten van dit kwalitatief merk extra voordelig 💥
Metabo is gekend voor zijn divers werkmateriaal:
zagen
frezen
schuren
slijpen
• boren
• …
Bekijk deze video waarin onze collega’s toelichten waarom zij Metabo verkiezen.

AMC blijft open in juli en augustus

Veiligheid voor alles, ook onderweg

Vaak onderweg met een lading? Maak die dan goed vast met het juiste hijs- en spanmateriaal. Dat is veiliger voor jezelf en andere weggebruikers en je vermijdt boetes. Bij AMC parts vind je allerhande hijsmateriaal. Bovendien kunnen we alles volledig op maat maken in ons eigen atelier volgens de noden van de klant. Alle hijsmaterialen hebben het CE label & CE attest. Onze makkers adviseren je graag in verband met het correcte materiaal op basis van jouw specifieke situatie.
Klik hier voor onze cataloog hijs- en spanmateriaal of contacteer ons voor meer info.


WK actie bij AMC parts

Waardebon van €200 scoren?

Raad hoeveel doelpunten onze Rode Duivels in het totaal tijdens het volledige WK in Qatar zullen scoren en maak kans!

✔️ Kom tussen 20 oktober & 20 november naar onze winkel.
✔️ Spendeer minstens €50 in onze shop en vul ons wedstrijdkaartje in.
✔️ Deponeer het ingevulde kaartje in onze WK wedstrijdbox en je krijgt in ruil een gevulde goodiebag in samenwerking met HIAB & Würth.
 
🏆 Op 19 december (dag na de WK-finale) maken we de winnaar bekend op Facebook.
Klik hier en bekijk de video voor meer info over de actie en wedstrijdvoorwaarden.

Bereikbaar via WhatsApp

Vragen over een onderdeel of meer informatie over een artikel? Vanaf nu zijn we ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur ons een bericht op +32 56 28 01 07 en we helpen je snel verder, makkelijk!

Volg ons op Facebook

Als eerste op de hoogte van tijdelijke acties en eenmalige aanbiedingen? Wie ons volgt op Facebook krijgt als eerste onze laatste nieuwtjes.

Cadeaubon

Zoek je een origineel geschenk? Geef een cadeaubon van AMC parts.

Alles voor inrichting

Jouw bedrijfsvoertuig op maat inrichten wordt kinderspel. Vertrouw op het advies van onze experten voor de selectie van de juiste toebehoren op maat van jouw noden en activiteiten.

Waarom kiezen voor AMC parts.

Elke dag gaan wij tot het uiterste om onze klanten maximaal te ontzorgen en onmiddellijk te helpen met een breed aanbod kwalitatieve producten en professioneel advies.

Kennis

AMC parts is het resultaat van jarenlange ervaring in carrosseriebouw voor diverse sectoren. Kennis die we graag delen.

w

Persoonlijk advies

Onze klantgerichte medewerkers staan paraat met raad en daad. Snel antwoord en een no nonsense aanpak. Dat is AMC parts.

Rechtstreeks kopen

Bij AMC parts koop je kwaliteit. Rechtstreeks. Aan scherpe prijzen. Het grootste deel van ons aanbod is direct beschikbaar. Makkelijk en snel!

One stop - one shop

Eén aanspreekpunt, één factuur, héél wat expertise en oneindig veel producten. Allemaal op 1 plaats. Handiger kan niet!

QUOTE

Medewerker aan het woord

Bij AMC parts vallen er altijd interessante deals te rapen. Onze klanten zijn helemaal weg van onze acties. Wie inschrijft op onze nieuwsbrief of ons volgt op Facebook is hierover als eerste op de hoogte.