Ontdek alle promoties en nieuwtjes

 

De aankopers van AMC parts houden de markt met argusogen in de gaten en onderhandelen de beste condities bij onze partners. Maandelijks hebben wij een specifieke promotie en regelmatig zijn er eenmalige aanbiedingen. Check hieronder al onze nieuwtjes en acties.

In de kijker

Of het nu gaat over carrosserie onderdelen voor trailers, vracht- of bestelwagens, hydraulische componenten, materiaalkoffers, toebehoren voor autolaadkranen, verlichting, werkmateriaal, snij-, boor, of slijpmateriaal of accessoires. Bij AMC parts vind je een immens aanbod artikelen aan de scherpste prijzen. Bovendien zijn er altijd interessante acties.

AMC actie mei cleaner producten

Actie juli op ALLE materiaalkoffers

Nood aan extra opslagruimte? Dankzij onze SUPER PROMO koop je in juli meer opbergplaats voor minder geld. Gedurende de volledige maand juli krijg je maar liefst 10% korting ons volledig gamma materiaalkoffers 💪
Uitgebreid, kwalitatief aanbod:
• aluminium koffers
• RVS koffers
• PVC koffers
Verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Bekijk het volledige assortiment in onze cataloog materiaalkoffers.

Actie juni op DOMETIC

Dankzij onze SUPER PROMO geniet je tot en met eind juni van 15% korting op het volledige gamma van DOMETIC 💪:
koelboxen
• camerasystemen

• acculaders
• omvormers
• …
Check het volledige assortiment op www.dometic.com/nl-be/outdoor


Cadeaubon

Zoek je een origineel geschenk? Geef een cadeaubon van AMC parts.

Bereikbaar via WhatsApp

Vragen over een onderdeel of meer informatie over een artikel? Vanaf nu zijn we ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur ons een bericht op +32 56 28 01 07 en we helpen je snel verder, makkelijk!

Volg ons op Facebook

Als eerste op de hoogte van tijdelijke acties en eenmalige aanbiedingen? Wie ons volgt op Facebook krijgt als eerste onze laatste nieuwtjes.

Alles voor inrichting

Jouw bedrijfsvoertuig op maat inrichten wordt kinderspel. Vertrouw op het advies van onze experten voor de selectie van de juiste toebehoren op maat van jouw noden en activiteiten.

Waarom kiezen voor AMC parts.

Elke dag gaan wij tot het uiterste om onze klanten maximaal te ontzorgen en onmiddellijk te helpen met een breed aanbod kwalitatieve producten en professioneel advies.

Kennis

AMC parts is het resultaat van jarenlange ervaring in carrosseriebouw voor diverse sectoren. Kennis die we graag delen.

w

Persoonlijk advies

Onze klantgerichte medewerkers staan paraat met raad en daad. Snel antwoord en een no nonsense aanpak. Dat is AMC parts.

Rechtstreeks kopen

Bij AMC parts koop je kwaliteit. Rechtstreeks. Aan scherpe prijzen. Het grootste deel van ons aanbod is direct beschikbaar. Makkelijk en snel!

One stop - one shop

Eén aanspreekpunt, één factuur, héél wat expertise en oneindig veel producten. Allemaal op 1 plaats. Handiger kan niet!

QUOTE

Medewerker aan het woord

Bij AMC parts vallen er altijd interessante deals te rapen. Onze klanten zijn helemaal weg van onze acties. Wie inschrijft op onze nieuwsbrief of ons volgt op Facebook is hierover als eerste op de hoogte.