Ontdek onze top merken

 

We hebben een breed netwerk aan toeleveranciers en hechten veel belang aan sterke en degelijke merken. De lat ligt hoog bij onze zusterbedrijven ALUMAC construct en ASTEMAC, waarvoor wij al vele jaren het magazijnbeheer verzorgen. Zo weten wij vanuit de praktijk welke merken betrouwbaar zijn. Onze ervaren aankopers stelden een zorgvuldige selectie van kwalitatieve producten en toonaangevende merken samen voor verschillende sectoren. Dagelijks optimaliseren wij ons gamma.

 

Zoek je een specifiek merk?
Contacteer ons, we helpen je graag verder.

metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo
metabo

KLANTGETUIGENISSEN

Wat klanten vertellen over AMC parts

Betrouwbaar. Kwaliteit. Snel. Flexibel. Alles op 1 plaats. Slechts enkele redenen waarom klanten voor ons kiezen. Doordat wij deel uitmaken van een groep kunnen wij snel schakelen. Mede dankzij de sterke reputatie van ALUMAC construct bouwde AMC parts op korte tijd een trouw klantenbestand uit.

“Degelijk, een gemak om mee te werken.”

“Recent kocht ik bij AMC parts een Makita klopboor/schroefmachine en DeWALT afkortzaag van top kwaliteit! Erg degelijk en een gemak om mee te werken.“

Sebastien
Interieur Staelens

“Groot aanbod en vlotte afhandeling.

“Wij doen vaak beroep op AMC parts en zijn heel tevreden over de samenwerking. Het ruime aanbod en de vlotte afhandeling zijn maar enkele pluspunten.

Danny
zaakvoerder Zaniboo

Top service door competente mensen.

Ik kan alleen maar beamen dat de service van AMC parts top is. We worden altijd door compentente medewerkers op een vlotte en vriendelijke manier geholpen.

Geert
zaakvoerder Groep Demets

“Kwaliteit aan scherpe prijzen.

AMC parts doet regelmatig interessante acties. Wij kochten handige materiaalkoffers in promotie. Top kwaliteit aan een scherpe prijs én snelle service.

Maxim & Bryan
zaakvoerders
Zinkwerken Lefever