materiaalkoffers

Ga naar downloads en ontdek onze catalogi.

Liefst wil je jouw materiaal beschermen voor allerhande weersomstandigheden, op een fatsoenlijke en vooral praktische manier opbergen maar toch altijd bij de hand hebben in jouw trailer, vracht- of bestelwagen. Als professional heb je heel wat gereedschap om mee te nemen. Extra opbergplaats is altijd welkom. Een degelijke materiaalkoffer is vaak de oplossing en zorgt ervoor dat jij goed georganiseerd kan werken.

Noem AMC parts gerust dé specialist als het gaat over materiaalkoffers. We bieden ze aan in alle vormen en afmetingen. Er zijn heel wat mogelijkheden zowel voor in, op alsook onder jouw voertuig. Of het nu gaat over een vracht- of bestelwagen met open of gesloten laadbak of een trailer. Wij hebben een oplossing. Op vlak van uitvoering zijn er oneindig veel mogelijkheden. Opbergboxen voor jouw aanhangwagen, kisten voor onderbouw, materiaalkoffers voor in of op jouw laadbak, werfkoffers, … In kunststof, rvs, metaal of aluminium. Bij ons vind je het allemaal. Zelfs diverse types gereedschapskoffers behoren tot ons assortiment.

 

Maatwerk

Bij AMC parts vind je niet alleen kant en klare modules. We zijn gespecialiseerd in maatwerk. Onze materiaalkoffers op maat zijn alom bekend voor hun stevigheid en duurzaamheid. We construeren alles in ons eigen atelier bij ons moederbedrijf ALUMAC construct waardoor we de koffer 100% kunnen afstemmen op jouw specifieke noden en activiteiten. De deuren kunnen opendraaien, neerklappen en we kunnen zelfs werken met een rolluik. De inrichting gebeurt volledig naar wens en op maat van het materiaal dat je erin wilt wegbergen: uitschuifbare lades, schappen, rekken, … of een combinatie hiervan.

 

Advies en expertise

Afhankelijk van de sector waarin je actief bent bvb transport of bouw heb je andere noden. Jouw activiteiten zijn vaak bepalend in de keuzes die je maakt. Een tuinaanlegger heeft andere materialen op te bergen dan een loodgieter. Hetzelfde geldt voor elektriciens, dakdekkers en nog heel wat beroepen. Wat is voor jouw het beste koffertype? Dankzij onze nauwe samenwerking met ALUMAC construct hebben we heel wat vakkennis én voeling met diverse sectoren. We weten als de beste wat jij nodig hebt. Reken op onze advies en expertise bij het kiezen van de meest aangewezen uitvoering. Op basis van jouw activiteiten, de intensiteit van gebruik, wat je wilt opbergen (schoppen, borstels, bindriemen, haagscharen, truwelen, boormachines, helmen, handschoenen, …) én budget begeleiden we jou naar de ideale oplossing.

 

Zoek je naast een materiaalkoffer ook opbouw artikelen, hydraulische componenten, toebehoren voor jouw autolaadkraan, verlichting, werkmateriaal, snij-, boor- of slijpmateriaal of een ander accessoire? De kans is groot dat je het bij AMC parts vindt.

IN ONS GAMMA

✔︎ onderbouw koffers

✔︎ disselbakken

✔︎ inbouwkoffers

✔︎ werfkoffers

✔︎ gereedschapskoffers

✔︎ maatwerk

✔︎ …

Wil je meer info over ons aanbod?

Heb je vragen over een bepaald product, zoek je een specifiek artikel of merk? 

Onze catalogi: