snij-, boor- en slijpmateriaal

Ga naar downloads en ontdek onze catalogi.

Boren, frezen, snijden, slijpen, schuren, … Afhankelijk van het materiaal dat je moet bewerken en de klus die je wilt klaren, heb je andere tools nodig. Bij AMC parts krijg je zowel als professioneel als particulier toegang tot een immens assortiment kwalitatieve tools en toebehoren voor diverse doeleinden. Makkelijk en snel!

 

Heel wat praktijkervaring

Onze collega’s bij ALUMAC construct, gespecialiseerd in vrachtwagenopbouw, bewerken dagelijks ruwe oppervlaktes. Daarnaast is er ook de professionele spuitcabine van zusterbedrijf ASTEMAC. Hierdoor delen wij heel wat vakkennis op vlak van spuitwerken en carrosserie behandeling. De lat ligt hoog en er is geen tijd te verliezen. Efficiëntie en kwaliteit staan centraal. Er wordt enkel gewerkt met materiaal dat doet wat het moet doen. De ervaring die we voor hen opbouwden in de aanlevering van verspanings- en non paint artikelen resulteert in een degelijk, kwalitatief en scherp geprijsd aanbod aan professionele producten om te boren, frezen, draaien en schuren. SAIT, Krino en Sia zijn merken die vaak onze voorkeur genieten.

 

Altijd op voorraad

Door onze grote stock garanderen wij onmiddellijke levering. We stellen ons assortiment en technische expertise graag ter beschikking van jou. Zo krijg ook jij rechtstreeks toegang tot gespecialiseerd snij-, boor en slijpmateriaal. Hulp nodig? Schakel één van onze medewerkers in. Zij maken je met plezier wegwijs in ons aanbod en geven het gewenste advies op maat van wat jij zoekt zodat je zeker bent dat je het juiste materiaal koopt.

Kortom: bij AMC parts kies en koop je direct uit een immens aanbod onmiddellijk leverbare snij-, boor-, frees- en slijpartikelen.

 

Zoek je naast snij-, boor en slijpmateriaal ook opbouw artikelen, hydraulische componenten, toebehoren voor jouw autolaadkraan, een materiaalkoffer, verlichting, werkmateriaal of een ander accessoire? De kans is groot dat je het bij AMC parts vindt.

IN ONS GAMMA

✔︎ boren

✔︎ frezen

✔︎ slijpen

✔︎ schuren

✔︎ …

Wil je meer info over ons aanbod?

Heb je vragen over een bepaald product, zoek je een specifiek artikel of merk? 

Onze catalogi: